Промоции
 
Количка
0 продукта
 
 

Условия за ползване

Моля, запознайте се с условията за използване преди да използвате нашия сайт. Моля, ако не сте напълно съгласни с някои от посочените клаузи не използвайте този сайт. С ползването на сайта декларирате съгласието си с текущите условия. Zabavnoipolezno.com си запазва правото за промяна на тези условия по всяко време.

Поръчка

Поръчката се счита за осъщствена при избран от Вас продукт, попълнени и потвърдени данни за получаване.

Необходимо е да посочите точен адрес, на който може да бъдете открити от куриер в работно време или удобен за Вас офис на Еконт Експрес. Пълен списък на обслужваните от населени места, график и работно време може да намерите тук: http://www.econt.com/offices/

С имейл ще Ви уведомим за приемането на поръчката и ще Ви се обадим за потвърждение.

Цени

Цените на артикулите в нашия електронен магазин са ясно посочени на нашия сайт. Крайната дължима сума е тази, която ще видите във Вашата количка. Всички цени в сайта са с включено ДДС.

Право на връщане на стока от Ваша страна

Имате право да върнете стоката в 7 (седем) дневен срок от получаването, без да посочвате причините за това. Стоката не трябва да e ползванa, повредена или с нарушен търговски вид. Цялата стойност ще Ви бъде възстановена.

Не дължите никакви такси и неустойки. Заплащате само куриерските разходи за връщане на стоката.

Оплаквания, препоръки и похвали

Ако имате въпроси или проблем с Вашата поръчка, моля не се притеснявайте да се свържете с нас. Ще направим всичко възможно, за да бъдете удовлетворени. С радост ще приемем Вашите предложения , съвети и похвали. Пишете ни на e-mail: office@zabavnoipolezno.com.