Промоции
 
Количка
0 продукта
 
 

► статия 16/01/14: Ред за 10 мин

ПОЧИСТВАНЕ  И ПОДРЕЖДАНЕ ЗА 10 мин
Имали ли сте нужда от бързо почистване и подреждане за 10 мин? Дали съседите ще наминат или свекърва Ви ще идва на гости, можете да се справите по-бързо с нашите съвети. Направете бързо проучване на района, оценка на щетите и след това стройте войските. Нашите съвети за бързо 10 минутно разтребване ще превърнат къщата Ви от бойно поле в приятно местенце за посрещане на гости.

Ето го и сценария - 7 часа вечерта е. Ваши приятели звънят, че са в квартала и след 10 мин. ще минат да пиете по бира. Естествено точно в този момент къщата изглежда като минно поле след взривовете. От къде да започнете?


НАПРАВЕТЕ БЪРЗО ПРОУЧВАНЕ НА РАЙОНА И ОЦЕНЕТЕ ЩЕТИТЕ

Огледайте мястото, което ще е в пряк достъп с гостите. Как изглежда то? Купища бележки, мръсни чинии, лепкав под, неприятна баня? Знаете, че едва ли ще влязат в спалнята и килера, така че няма защо да се безпокоите за тях. Затворете тези врати!

СТРОЙТЕ ВОЙСКИТЕ!

Ако имате деца достатъчно големи, за да разберат, че сте отчаяна спечелете ги за каузата да се преборят с нашествениците. Подкупите са напълно приемливи в дадената ситуация. Нямате подкрепление? Значи ще трябва да се справите сами. Поемете дълбоко въздух, направете си бърз план за действие за плотовете, пода, самите вас и накрая банята!

ПЛОТОВЕ

С размах разчистете всичко, което не трябва да се вижда. Не се притеснявайте за връщането на нещата където им е мястото – това е за утре. Сега те трябва просто да изчезнат – дрешниците, килерите и гардеробите са за това. Съберете всичко от дивана и го хвърлете в най-близкия килер. Спалнята е перфектна за подобна цел – отвярте, хвърляте, затваряте. Схаванахте ли идеята?

Забършете праха от повърхностите в близост до вратата и големите площи във всекидневната или трапезарията.

КУХНЯТА

Съберете нещата заедно и ги пъхнете на места като съдомиялната, килера, шкафовете или фурната. Последната е добро скривалище – просто НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ нещата там! Забършете оголените места с нещо. Имате фанелка под ръка – чудесно, така или иначе ще я перете по-късно. Забършете мивката с хартиена салфетка, за да съберете всички издайнически остатъци.

ПОДА

Наистина има какво да се желае от него. Вземете стирката и изиграйте най-бързия Ча-Ча на който сте способни. Минете само видимите по-големи части, без да мислите за местене на мебели. Не трябва да Ви отнеме повече от 3 мин. Не се притеснявайте за почистването на парцала или стирката – просто скрийте и тях в килера. Запалете ароматни свещи или напръскайте с ароматизатор. Ако нещо мирише на чисто се приема за чисто.

Вие сте следващите в списъка.

ВИЕ

Мястото може да изглежда добре, но не искате после леля да ви разнася, нали? Намерете 2 мин за Вас. Ако наистина имате нужда от душ – сведете го до 15 сек изплакване. Лек грим, тук там червило, нещо семпло и секси - Voila!

БАНЯТА

Докато почиствате себе си може да набележете слабите места в банята. Всичко зависи от това дали Вашите гости ще използват тоалетната. Направете 2-3 бързи размаха по мивката и тоалетната. Сложете чисти кърпи (сещате се къде отиват старите, нали), като внимавате да запазите Вашата визия. Може да скриете парчетата хартия в шкафа под мивката!

ВРЕМЕ Е

Чувате гласове пред вратата. Поемете дълбоко въздух и посрещнете гостите с най-ослепителната си усмивка.

УСПЯХТЕ!

Всички са очаровани от уютния Ви дом. Имайте предвид, че този план може да работи в най-различни ситуации, независимо дали идват съседите, шефа е решил да намине, изненадващо посещение от далечни роднини и т.н. Само запомнете колкото по-малко време, толкова по-крайни мерки ... и Вие наистина можете да го направите за 10 мин!